Boktjuvarna - Jakten på de försvunna bibliotekenPlundrarna - Hur nazisterna stal Europas konstBroilers - De nya makthavarnaPiraterna - De svenska fildelarna som plundrade

Evolutionskriget

Nästa år firas Charles Darwins 200:e födelsedag. Och det är upplagt för fullt krig mellan evolutionister och kreationister.

Första knytnäven levereras av gud. På fredag har det brinnande angreppet på evolutionsläran "Expelled: No intelligence allowed" premiär i USA. Det är en känsloladdad dokumentär som attackerar den homogent darwinistiska och ateistiska forskarkåren och kopplar Darwins teorier direkt till förintelsen. Filmens narrator Ben Stein besöker till och med Dachau och man drar sig inte för att lägga in tal av Hitler till bilder av petri dishes.

Filmen är en slags Michael Moore för USA:s kristna höger. Senaste numret av New Scientist kallar det "Pure propaganda." Filmen marknadsförs inte helt oväntat hårt av Discover Institute, och det har även spekulerats institutet har ett finger i filmens budget på 3,6 miljoner dollar.

Trailern är otroligt obehaglig, se den här:

Publicerad den 15e april 2008Tillbaka till blogg

Ingen har kommenterat denna post šn

Skriv kommentar

Namn och E-postadress šr obligatoriskt. E-postadress publiceras ej.


Webbproduktion: Deserve It - Webbplatsen anvšnder Cookies