Boktjuvarna - Jakten pÄ de försvunna bibliotekenPlundrarna - Hur nazisterna stal Europas konstBroilers - De nya makthavarnaPiraterna - De svenska fildelarna som plundrade

2 dagar i Paris

Efter ha lÀmnat mitt första nummer av KonstnÀren i fredags tog jag en behövlig minisemester i Paris. Shoppade pÄ Le Bon Marché, Ät pÄ Costes och kollade in nya utstÀllningen pÄ Palais de Tokyo. En bra helg helt enkelt. DessvÀrre blev det inte sÄ mycket shopping, det enda jag fattade tycke för var 200 gram gÄslever som jag ska Àta till frukost imorgon pÄ min födelsedag.

Men nu tillbaka till verkligheten. Nya boken har kommit frĂ„nt tryckeriet, ska försöka lĂ€gga hĂ€nderna pĂ„ den imorgon. PĂ„ lördag blir det födelsedagsfest pĂ„ Spy Bar, nĂ€sta onsdag blir det författarsamtal med Micael Dahlen pĂ„ Obaren pĂ„ Sturehof och dagen efter releasefest för vĂ„r bok pĂ„ Pet Sounds. Bland annat kommer Eric SchĂŒldt intervjua oss inför publik. Mer info om denna ljuva kvĂ€ll kommer snart.

Är du intresserad att komma pĂ„ författarsamtal eller releasefest mejla mig pĂ„ anders (a) literati.se

PS: Det ryktas lite bland bloggarna om att vÄr boken Àr en "given storsÀljare".

Publicerad den 19e januari 2009Tillbaka till blogg

Kommentarer

Skriv kommentar
Kommentar av Anders RydellSkickat den 26e januari 2009, 14:52URL: http://www.andersrydell.se

Mikaela! Jag vet, men att ta ett bloss känns inte som det mest ohälsosamma i mitt liv just nu. Om jag överlever de kommande veckorna av arbete så är jag evigt tacksam.

Kommentar av MikaelaSkickat den 26e januari 2009, 12:16

Men Anders då, du om någon borde väl veta att varje cigarett förkortar livet med tio minuter, vad hände med strävan efter det eviga livet?

ps. läste precis första kapitlet i nya boken på nätet (naturligtvis helt lagligt via adlibris) och ser verkligen fram emot resten. Grattis!

Kommentar av Anders RydellSkickat den 20e januari 2009, 09:59URL: http://www.andersrydell.se

Ja, den är ju billig där.

Tackar!

Kommentar av Björn Owen JohanssonSkickat den 20e januari 2009, 08:02URL: http://www.galoremedia.se

Gåslever minsann...
Grattis!

Kommentar av Anders RydellSkickat den 19e januari 2009, 23:29URL: http://www.andersrydell.se

Tack Kane! Jag försöker verkligen, har ifs alltid haft problem med att jag spretat för mycket. Men nu försöker jag vara lika tydlig som en deckarfigur.

Jag pratade lite om projektet för Bokhora om du ytterligare vill fördjupa dig: http://www.vimeo.com/2393359

Kommentar av KaneSkickat den 19e januari 2009, 22:57

Eh, nu ska vi se här:
Författare, två dagar i paris, cigarettrökning på café, fjunmustach, gåslever, författarsamtal och releasefest. Du tycker inte att du är lite ... eh, förutsägbar ibland? Stereotyp kanske någon skulle säga till och med.

Skriv kommentar

Namn och E-postadress är obligatoriskt. E-postadress publiceras ej.


Webbproduktion: Deserve It - Webbplatsen använder Cookies