Boktjuvarna - Jakten på de försvunna bibliotekenPlundrarna - Hur nazisterna stal Europas konstBroilers - De nya makthavarnaPiraterna - De svenska fildelarna som plundrade

Kino i P1 imorgon fredag

Imorgon, fredag 12 juni så gästar jag radioprogrammet Kino i P1 som är ett kulturprogram om film och teve. Det här handlar programmet om:

Döda skådisar som går igen på bioduken, en biograf som luktar, filmen som en stor projektion mot himlen, och biostolar som skakar för att maximera uppplevelsen...hör bland andra producenten Erika Wasserman, regissören Josef Fares, skådespelaren Joel Kinnaman, och den amerikanska indieproducenten Christin Vachon berätta om deras bild av hur filmens framtid kommer att se ut.

För att hjälpa oss med siandet finns också en framtidspanel på plats:Regissören Måns Mårlind - just hem kommen från USA där han gjort filmen Shelter med Julian Moore i huvudrollen. Måns har även regisserat tv-serien Snapphanar och filmen Storm. Anders Rydell -författare till boken Piraterna. Producenten Kristina Åberg som driver produktionsbolaget Atmo som nu senast gjort Tarik Salehs animerade film Metropia.

Programmet sänds 18:15. Läs mer här.

Publicerad den 11e juni 2009Tillbaka till blogg

Ingen har kommenterat denna post šn

Skriv kommentar

Namn och E-postadress šr obligatoriskt. E-postadress publiceras ej.


Webbproduktion: Deserve It - Webbplatsen anvšnder Cookies