Boktjuvarna - Jakten på de försvunna bibliotekenPlundrarna - Hur nazisterna stal Europas konstBroilers - De nya makthavarnaPiraterna - De svenska fildelarna som plundrade

8 december

* Efter en tid av hård produktion har vi äntligen färdigställt ett fantastiskt nummer av Konstnären och ett av Fotografiskas tidning. I den senare kan du bland annat läsa en intervju med David LaChapelle av  Klas Ekman och ett om marknaden för samlandet av konstfoto. Tidningen sändes med DN och SvD förra helgen, men kan också hämtas gratis på Fotografiska museet.

* Nya numret av Konstnären är ett jubileumsnummer med anledning av att KRO fyller 75 år. I numret bidrar bland annat Anders Olofsson, Sinziana Ravini, Anders Mildner med flera. Det guldkantade omslaget har gjorts av Marianne Pettersson-Soold. Det blir releasefest för numret i vår ateljé på Konstakademin på onsdag. Mer information om detta kan ni hitta här.

* Min senaste krönika i Dagens Media finns att läsa här. Den handlar om alla de "bluff"-produkter som gömmer sig i tidskriftshyllan.

* Jag har även lagt upp mitt senaste reportage från Veckans Affärer på sajten. Artikeln, som väl mer är en analystext, handlar om Facebooks affärsmodell och den misslyckade börsintroduktionen.

* Kan även tipsa om att jag i nya numret av RES skriver om Oman, och landets mycket speciella utvecklingsväg i jämförelse med andra länder på den Arabiska halvön.

 

Publicerad den 8e december 2012Tillbaka till blogg

Ingen har kommenterat denna post än

Skriv kommentar

Namn och E-postadress är obligatoriskt. E-postadress publiceras ej.


Webbproduktion: Deserve It - Webbplatsen använder Cookies