Boktjuvarna - Jakten på de försvunna bibliotekenPlundrarna - Hur nazisterna stal Europas konstBroilers - De nya makthavarnaPiraterna - De svenska fildelarna som plundrade

26 juli

Varit försjunken i arbetet med nya bok, som utkommer i höst och därför inte hunnit uppdatera så mycket här. Kommer snart berätta mer om den här, men avslöja att namnet är Plundrarna. Uppdaterar under tiden med lite saker: 

* Lagt upp mina senaste två krönikor från Dagens Media, dels en om mediernas självskryt och en om opinionsjournalistikens tillväxt

* Har även mottagit Nordiska rådets journaliststipendium 2013. Väldigt glad för det. Tack Norden!

* I nästa nummer av Veckans Affärer som utkommer i augusti så kommer ett långt reportage om Kinas internetutveckling. 

* Nyheten kring utställningen Klubbkids som jag arbetar med är också ute nu. Utställningen öppar i oktober på Spritmuseum, läs lite om det här.

Publicerad den 26e juli 2013Tillbaka till blogg

Kommentarer

Skriv kommentar
Kommentar av reinhold wendlingSkickat den 5e december 2013, 20:46URL: http://reinhold.wendling@yahoo.se

När skall Ni sluta med hetsen på Tyska Riket ("Nazi-Tyskland"). Varför sopar Ni under mattan alla de krigsförbrytelserna de allierade har begått? T.ex.att 10 milj. tyskar fick tvångsflytta från sina hemtrakter. Fyra milj. mördades av polacker, tjecker och tito-partisaner. Polen består sedan 1919 tills nu av 50 % av tyskt mark. Och ändå har 50 milj. dött för att garantera deras gräns!
Rövarstaten Polen har förd krig mot alla sina grannar. Vilnius, Litauens huvudstad, har även "intagits"
Som flykting har jag med en bybor räknat 1.000 amerikanska flyg på dagtid att förstöra stad efter stad. Och när de var klara så gick de på bönderna som plogade sina fält.
Tyska Riket har 2 ggr fört krig mot hela världen. Men som en man i Tunnelbanan sa till mig, att segraren skriva alltid historia. Det är sant.

Skriv kommentar

Namn och E-postadress är obligatoriskt. E-postadress publiceras ej.


Webbproduktion: Deserve It - Webbplatsen använder Cookies